Premiär för skräckserien Devil in Ohio på Netflix

Premiär för skräckserien Devil in Ohio på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
02 september 2022 kl. 13:00

Åtta kusliga avsnitt

I dag är det premiär för Netflix nya skräckserie "Devil in Ohio", som baseras på Daria Polatins bok med samma namn. Under åtta avsnitt blandas mystik, skräck och drama.

Av alla streamingtjänster på den svenska marknaden är förmodligen Netflix den som producerar flest egna skräckproduktioner. I dag är det dags för nästa satsning – Devil in Ohio, vars samtliga avsnitt nu finns tillgängliga.

I Devil in Ohio ser vi bland andra Emily Deschanel (syster till Zooey Deschanel), Stacey Farber, Madeleine Arthur och Sam Jaeger i rollerna. serien är skapad och skriven av Daria Polatin, som även har skrivit boken den baseras på. Utöver Devil in Ohio har även Polatin skrivit de populära serierna Castle Rock och Jack Ryan.

Devil in Ohio
Devil in Ohio. Foto: Netflix.

Detta handlar Devil in Ohio om

För den som är sugen på en nervkittlande, psykologiska rysare låter Devil in Ohio som den perfekta mardrömmen. Här följer vi nämligen en psykolog som fast bestämmer sig för att ta hand om (och ta hem) en av ung patient som har flytt från en mystisk kult. Något som försätter både hennes och sin familj liv i fara.

Devil in Ohio består av åtta stycken avsnitt varav samtliga nu finns att streama på Netflix.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL