Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Senzo: A Murder of a Soccer Star. Foto: Netflix

Premiär för Senzo: Mordet på en fotbollsstjärna på Netflix

  • Netflix
Oscar Pettersson | Nyhet
06 april 2022
Oscar Pettersson | Nyhet
06 april 2022

True-crime-dokumentären på 5 avsnitt går nu att se

Den spännande dokumentärserien "Senzo: Mordet på en fotbollsstjärna" har premiär idag den 7:e april på Netflix. Denna true crime-serie i fem delar gräver ner sig i mordet på den älskade fotbollsstjärnan Senzo Meyiwa.

Nu kan du se den nya true crime-serien Senzo: Mordet på en fotbollsstjärna (2022) på Netflix. I fem avsnitt delar den med sig av insikter om vad som faktiskt hände den ödesdigra natten när fotbollsmålvakten Senzo Meyiwa sköts ner i vad som påstods vara ett misslyckat rån 2014.

Senzo: A Murder of a Soccer Star
Senzo: A Murder of a Soccer Star. Foto: Netflix.

Den älskade kaptenen för det sydafrikanska fotbollslandslaget sköts till döds hemma i sin flickväns (Afro Pop-sångaren Kelly Khumalos) mammas hus. På plats fanns sex ögonvittnen inklusive några av Meyiwas närmaste vänner. 

Ändå är det först nu, åtta år senare, som de misstänkta (påstådda torpeder) ställs inför rätta. Var dessa fem män inblandade, eller var det en mörkläggning för något mer ondskefullt?

Med stöd och deltagande av familj och tillgång till utredare och nyckelvittnen siktar dokumentärserien i äkta true-crime-anda på att ta upp sanningen bakom detta högprofilerade mord.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL