Tiger and Bunny

Premiär för Tiger & Bunny säsong 2

  • Netflix
Uppdaterad 08 april 2022 kl. 13:50 | Publicerad 06 april 2022 kl. 17:57

Uppföljaren fansen behövt vänta sju år på

Snart har säsong 2 av den Japanska animeserien "Tiger & Bunny" premiär på Netflix. I serien följer vi en nybliven superhjälte på sitt quest att rädda liv, men hans yrkesvana partner riskerar att sätta kuggar i hjulet för honom.

Den första säsongen av animeserien Tiger & Bunny kom 2011 och efterföljdes då av två filmer: Tiger and Bunny: The Beginning (2012) och Tiger and Bunny: The Rising (2014). Snart kommer säsong 2 av serien ut på Netflix, en uppföljare som fansen behövt vänta i sju år på. 

I serien följer vi den nyblivna superhjälten Barnaby "Bunny" Brooks Jr (Masakazu Morita) och hans yrkesvana partner Kotetsu T. "Wild Tiger" Kaburagi (Hiroaki Hirata). Superhjältarna lever i ett ”The boys”-liknande universum där de exploateras för vinst och underhållning. Tiger och Bunny kommer inte särskilt bra överens till en början, men det omaka paret tvingas samarbeta för att fånga superskurkar. 

Tiger and Bunny
Tiger och Bunny. Distributör: Netflix

Säsong 1 av serien regisserades av Keiichi Sato men i säsong 2 tar Mitsuko Kase över regissörsrollen. Kase är känd sedan tidigare för bland annat animefilmen They were Eleven (1986). 

Säsong 2 av Tiger & Bunny kommer att sträcka sig över 25 avsnitt varav de första 13 finns tillgängliga på Netflix från och med den 8e april. 

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL