Premiär för Netflix nya realityserie Perfect Match

Premiär för Netflix nya realityserie Perfect Match

  • Netflix
Sofie Landgren
14 februari 2023 kl. 10:02

Netflix kända singelstjärnor tävlar återigen i att hitta kärlek

Nu är det premiär för Netflix ultimata realityserie "Perfect Match", där vi får följa populära all-stars från serier som "Love Is Blind", "The Ultimatum", "Too Hot To Handle" och "The Circle".

Perfect Match, ny realityserie på Netflix
Deltagare. Foto: Netflix.

Premiär för "Perfect Match" på Netflix

Du har garanterat hört talas om supergrupper inom musiken; den typen av band som utgörs av sedan tidigare kända profiler. Nu har Netflix kokat ihop något form av superdejtingprogram – och det går under namnet Perfect Match.

Kärt återseende för dig som älskar Netflix realityprofiler

Nu är det dags för premiären av Perfect Match där vi får följa de mest kända singelstjärnorna från Netflix omåttligt populära realityserier. Vi får se deltagare från bland annat Love Is Blind, The Ultimatum, Too Hot To Handle och The Circle när de åker till ett tropiskt paradis för att försöka hitta kärleken.

Här kommer de att tävla i att hitta en kompatibel match att bilda par med och de mest kompatibla paren blir utsedda till matchmakers. Lyckas ett par bli en matchmaker kan de välja att separera på andra par och skicka iväg dem på dejter med helt nya singlar som står redo att komma in till villan. Kommer de att skapa bättre matcher, eller kommer de att skapa kaos?

Nick Lachey programledare Perfect Match Netflix
Nick Lachey. Foto: Netflix.

Programledare – Nick Lachey 

Den som kommer att guida oss igenom denna resa och till sist kröna ett par till den perfekta matchen är ingen mindre än den före detta popsångaren Nick Lachey. Vi har tidigare fått se honom programleda bland annat Love is Blind och The Ultimatum: Marry or Move OnNetflix, så vi kan säga att den här nysatsningen är i trygga händer.

Kommer seriens hoppfulla "all stars" hitta sin ultimata match eller inte? Kommer deltagarna försöka skapa bättre matcher, eller kommer det vara störst fokus på att skapa kaos? Missa inte Netflix senaste försök i att hjälpa före detta relationsdömda realitystjärnor att hitta kärlek och fler följare till deras Instagram.

Programmet kommer att sändas i 12 avsnitt och har premiär på Netflix den 14 februari.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL