Premiär för Mr. Harrigan's Phone – Stephen King-filmen

Premiär för Mr. Harrigan's Phone – Stephen King-filmen

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:10 | Publicerad 05 oktober 2022 kl. 08:10
ANNONS
ANNONS

Inte allt som är dött är borta i Netflix nya rysare

I dag är det premiär för nästa stora Stephen King-film, "Mr. Harrigan's Phone" i vilken vi ser Donald Sutherland.

Från och med klockan 09:00 kan du streama den alldeles nya Stephen King-filmen Mr. Harrigan's Phone på Netflix. Filmen bygger på den världsberömde skräckförfattarens bok med samma titel, som gavs ut 2020. 

Mer läsning: 

Stephen Kings verk fortsätter att yngla av sig filmatiseringar. I Netflix purfärska rulle Mr. Harrigan's Phone följer vi Craig, en ung pojke som bor i en liten stad där han blir vän med en äldre, tillbakadragen miljardär, Mr. Harrigan. De två bildar ett band över böcker och en... telefon. Men när mannen går bort upptäcker pojken att inte allt som är dött inte är borta, och finner sig själv kunna kommunicera med sin vän från graven genom luren som begravdes med honom.

Se trailern till filmen här:

Rollen som Craig görs av Jaeden Martell som vi tidigare sett i en annan Stephen King-film, Det. Som Mr. Harrigan ser vi ingen mindre än Donald Sutherland, känd från Hunger Games-filmerna och Pride & Prejudice

John Lee Hancock, som senast gjorde kriminaldramat The Little Things och dessförinnan Netflix-filmen The Highwaymen, har regisserat. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL