Premiär för Love on the Spectrum (säsong 2) - så var första avsnittet

Premiär för Love on the Spectrum (säsong 2) - så var första avsnittet

  • Netflix
19 januari 2024 kl. 14:01

Både bekanta och nya ansikten dyker upp i säsong 2

I säsong två av "Love on the Spectrum" möter vi nya singlar på autismspektrumet som är på jakt efter kärleken. Connor prövar på speeddejting i sitt debutavsnitt. Dani från säsong ett är tillbaka för att hitta en romantisk partner, som även kan vara hennes animationspartner. Och Abbey är tillbaka med David. De blev ett par i den första säsongen och deras relation blomstrar när David bjuder på en överraskning.

I Love on the Spectrum följer vi flera personer på autismspektrumet i både England och USA. I det första avsnittet av säsong två får vi bland andra möta Connor i USA, som samlar på svärd och gillar andra nördiga saker. Efter att ha sett sina syskon starta förhållanden är Connor nu sugen på att prova på det själv. Flera bekanta ansikten från förra säsongen dyker också upp, vissa är fortfarande på jakt efter den eviga kärleken medan andra visar upp deras kvarvarande förhållanden från förra säsongen. Abbey och David som träffades i säsong ett har nu varit tillsammans i nästan två år och nu har David en stor fråga till Abbey.

Abbey och David i säsong 1
Abbey och David träffades i säsong 1 och är fortfarande i en blommande relation. Foto: Netflix

Speed- och blinddejting utmanar kärleksjägarna

Dani från förra säsongen är fortfarande på jakt efter någon som kan älska henne och skapa en animeringstsudio med henne. På sin första blinddejt för säsongen träffar hon Matt. De hamnar snabbt i en konversation om sina intressen och verkar passa bra ihop med varandra. Dani blir dock lite tveksam på distansen mellan dem då Matt bor två timmar bort. Men efter en framgångsrik dejt verkar Matt, trots distansen, sugen på att träffa Dani igen inom en snar framtid. 

Connor provar på speeddejting, arrangerat av en lokal autismförening, i sin debut av programmet. Hans två första dejter går inget vidare, den första klickar han inte med alls och den andra har inget intresse för naturen. Eftersom att det är hans första speeddejting-event gör Connor också misstaget av att kryssa nej på dejterna när de fortfarande sitter framför honom, förhoppningsvis går det bättre i nästa avsnitt.

Dani i säsong 1
Dani träffade vi redan i säsong 1 och nu är hon tillbaka för sin jakt på kärleken. Foto: Netflix.

Paret ger hopp för de nya singlarna

Om de nya kärleksjägarna kommer att hitta vad de letar efter får vi se under resten av säsongen. Men hoppet finns i form av Abbey och David som träffades i säsong ett. Deras relation har byggts upp sedan dess och de är nu ett stadigt par för varandra. De har kommit så pass nära att David överraskar med en resa till Afrika för att se Abbeys favoritdjur, lejonet, på riktigt. Deras genuina kärlek för varandra visar att det är möjligt att hitta sin andra hälft och vi får hoppas på att fler par kommer att skapas under denna nya säsong av Love on the Spectrum.

“Love on the Spectrum” finns att streama på Netflix från den 19 januari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL