Premiär för Kärlek vid första kyssen på Netflix

Premiär för Kärlek vid första kyssen på Netflix

  • Netflix
Uppdaterad kl. 09:03 | Publicerad 03 mars 2023 kl. 08:03

Spansk film med en unik romantisk twist

Regisserad av Alauda Ruiz de Azua och skriven av Adolfo Valor och Cristóbal Garrido, följer filmen "Kärlek vid första kyssen" en ung kille som kan se framtiden av sina förhållanden efter bara en kyss.

När Javier (Álvaro Cervantes) var tonåring upptäckte han att när han kysser en partner för första gången, så ser han framtiden för deras förhållande. Till en början hoppades Javier att detta skulle hjälpa honom hitta sin framtida fru, men att se in i framtiden visar sig vara ett tveeggat svart. Han inser att alla hans förhållanden är dömda att misslyckas tills han hittar den rätta, vilket gör honom deprimerad.

Kärlek vid första kyssen – premiär på Netflix
Foto: Netflix.

Kärlek vid första kyssen har en unik utgångspunkt för att vara en romantisk komedi. Den använder sig av ett relativt oprövat koncept av att blanda in specifika sci-fi element för att vägleda storyn. Javiers egenskap får honom inte att färdas till framtiden, utan det är endast visioner av hur saker kommer att utspela sig. Han kan inte heller göra någonting för att ändra på framtiden av ett förhållande. Istället är han fast i en jobbig situation som han vet kommer att ge honom absolut säkerhet, men kommer att också lämna honom tom fram tills dess.

Varje misslyckat förhållanden sargar hans självförtroende. Efter varje person som Javier kysser får han veta att det antingen kommer att vara han som blir hjärtekrossad, eller vara den som ligger bakom dådet.

Saker blir inte lättare för Javier när det visar sig att hans sanna kärlek är en person som redan tillhör någon han håller av.

Hur ska Javier kunna klara av detta problem? Vart finner han stöd och finns det en lösning? Varifrån fick han denna gåva eller förbannelse? Följ Javier på sin romantiska äventyr i denna unika romantiska komedi.

"Kärlek vid första kyssen" har premiär på Netflix i dag, den 3 mars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL