Man i skogen.

Premiär för Furioza

  • Netflix
Uppdaterad kl. 14:04 | Publicerad 06 april 2022 kl. 11:04

Spännanden kriminaldrama från Polen

Polen fortsätter att leverera spännande och actionfyllda filmer. I filmen Furioza besöker vi miljöer som känns bekanta för oss som följt svenska kriminaldramer under längre tid.

I dag, onsdagen den 6 april, får Netflixtittarna chans att njuta av ännu en polsk film. I en actionfylld och något tung dramatisering dras vi med den till polska, undre världen. 

Ex-flickvän ställer Dawid mot väggen

I det nya kriminaldramat Furioza får vi följa Dawid, en man med ett brokigt förflutet, som en dag kontaktas av sin gamla ex-flickvän och livs kärlek, Dzika. Dzika, som nu utbildat sig till polis, ställer sin före detta kille inför två val: antingen hjälper han polismyndigheten med att infiltrera ett kriminellt gäng, eller så ser han sin kriminelle bror skaka galler under överskådlig framtid.

Ställd mot väggen går Dawid med på att infiltrera de kriminellas gäng. Väl där kommer han dock snart bli varse hur det förflutna jagar i kapp honom mer och mer. 

Se trailern här (svensk och engelsk text saknas dock):

Trailer med svensk text går att se på Netflix om du klickar här.

Medverkande i serien är bland annat Mateusz Banasiuk som DawidWeronica Ksiazkiewicz som DzikaMateucz Damiecki som Golden och Lukasz Simlat som Bauer.

Premiär: den 6 april

Går att se på: Netflix

Åldersgräns: 16+

Mer läsning: 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL