Premiär för Freeridge på Netflix

Premiär för Freeridge på Netflix

  • Netflix
Uppdaterad kl. 19:02 | Publicerad 02 februari 2023 kl. 15:02
ANNONS
ANNONS

Spinoffen på den populära serien On My Block är här nu! Du kan nu ser Freeridge på Netlix

Spinoffen på "On My Block" är här. I handlingens centrum hittar vi fyra nya ungdomar.

Ett gäng vänner har möjligen släppt lös en förbannelse med potentiellt dödliga konsekvenser som snart kommer ta dem på ett äventyr de sent kommer att glömma. De måste nu samarbeta med varandra för att tillsammans lösa de problem som uppstår i samband med att förbannelsen letar sig fram ur ett mystiskt gammalt skrin. 

Bakom denna amerikanska tonårskomedi-dramaserie hittar vi flera skapare: Lauren Lungerich, Eddie Gonzalez, Jeremy Haft, Jamie Dooner och Jamie Uyeshiro. Lungerich, Gonzales och Haft känner vi igen sedan tidigare som skapare av serien On My Block.

Lungerich är också känd för att bland annat ha skapat och producerat serier som Awkward (2011) och Boo Bitch (2022).  

Freeridge – en spinnoff på On My Block

Serien är en spinoffOn My Block – en komediserie som streamingjätten Netflix valde att lägga ner efter fyra säsonger. Den handlade om ett gäng gatusmarta ungdomarna i ett av Los Angeles mest utsatta områden, South Central. I spinoffen Freeridge, som utspelar sig i det fiktiva kvarter som ungdomarna lever i, bjuds vi in i ett Freeridge som vi både känner igen och som känns nytt.

Tyckte du att On My Block var en serie som förtjänade en säsong 5? Då har du tur, för Freeridge, som hittat till Netflix i dag, känns i stora drag som en fortsättning på originalserien.

Samtliga åtta avsnitt av "Freeridge" säsong 1 finns nu att streama.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL