Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Peaky Blinders säsong 6 – Då kommer den

Peaky Blinders säsong 6 – Då kommer den

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 oktober 2021

Den långa väntan är snart över

Att "Peaky Blinders" är en av historiens fränaste serier är svårt att säga emot, även om man inte ens gillar den. För fansen är snart den olidligt långa väntan på den spännande uppgörelsen över. Nu dröjer det inte länge tills vi får se "Peaky Blinders" säsong 6.

Att en serie om gangsters i London under 1900-talets första hälft har blivit en global succé är inte särskilt konstigt. Men som om att ämnet i sig inte vore kittlande nog har vi den urläckra visuella estetiken, ett fenomenalt soundtrack och skådespelare som Cillian Murphy och Tom Hardy att njuta av.

Den femte säsongen av Peaky Blinders tog slut redan i september 2019. Väntan på den spännande fortsättningen har med andra ord varit lång, men snart är den äntligen över.

Då kommer Peaky Blinders säsong 6

Ursprungligen var faktiskt planen att den sjätte säsongen skulle släppas redan i februari 2020, men med anledning av coronaviruset fördröjdes produktionen.

Trots detta kunde produktionsbolaget BBC glädja fansen med att den nya säsongen var färdiginspelad i den 27 maj 2021. Sedan dess har man litet med att arbeta med postproduktionen.

I vanliga fall brukar Peaky Blinders ta ungefär ett halvår att färdigställa i postproduktion. Något exakt datum har ännu inte släppts, men från att vi trodde att den nya säsongen skulle komma i perioden december-februari ser det nu ut att bli mellan den 20:e mars – 4:e april.

Tills dess, passa på att njuta av några av årets bästa serier.

NÄSTA ARTIKEL