Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ozark säsong 5 (4B) – Då kommer den

Ozark säsong 5 (4B) – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 januari 2022

Finalen kommer ut i slutet av april

Den första halvan av Ozarks sista säsong har fängslat tittarna. Nu har vi fått datumet för när den andra halvan släpps på Netflix.

MER LÄSNING:

I Ozark som nu är inne på sin fjärde säsong följer vi en ekonomisk rådgivare som flyttar med familjen från Chicago till Ozarkplatån i Missouri, där han måste tvätta 500 miljoner dollar under fem år för att blidka en knarkkung. I huvudrollerna ser vi Jason Bateman och Laura Linney

Serien är en av Netflix mest uppskattade originalproduktioner och ser nu sin allra första uppdelade säsong. Milt uttryckt fansen har kastat sig över de nya avsnitten som släppts. Är du en av de som bingeat alltihopa och vill veta när fortsättningen kommer? Detta vet vi!

När kommer Ozark säsong 5 (4B)?

Sju avsnitt har släppts och det slutar med en nagelbitare kring familjen Byrdes definitiva öde. Ja, vi väntar oss ytterligare sju avsnitt och många undrar när vi kommer att få se Ozark säsong 4B (eller Ozark säsong 5 om du föredrar det). Det dröjde flera månader att få svar på den frågan. Tidigare trodde vi att vi skulle kunna få vänta fram till sommaren, men nu har Netflix gett oss beskedet att fortsättningen släpps den 29:e april.

När Netflix släppte deras braksuccé Lupin delade de upp den första säsongen i två halvor. Då fick tittarna vänta från januari till juni. När de släppte den sista säsongen av La casa de papel kom de första avsnitten i september 2021 och de avslutande avsnitten i december. Med andra ord behöver Ozark-fansen inte vänta riktigt lika länge.

NÄSTA ARTIKEL