Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Outer Banks säsong 2

"Outer Banks" säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 maj 2020

Netflix tonårsserie ser ut att komma tillbaka!

Tidigare i år släppte Netflix "Outer Banks" och det dröjde inte länge innan fansen började sukta efter mer. Av den anledningen är det extra roligt att "Outer Banks" säsong 2 får grönt ljus.

Den första säsongen av Netflixserien Outer Banks hade premiär den 15 april och bestod av 10 avsnitt på 50 minuter. Det spännande tonårsdramat, som kan beskrivas som en blandning mellan The O.C. och 80-talsklassikern Goonies, hittade snabbt en lojal publik. Något som Netflix också verkar räknat med. Sedan en tid tillbaka arbetar man nämligen med en ny säsong…

i Outer Banks följer vi John B. och hans vänner, som hittar en förlist båt. På båten finner de en kompass, som visar sig vara en ledtråd i sökandet efter Johns pappa. Snart upptäcker de att hans far arbetade med att lokalisera det försvunna skeppet Royal Merchant, innehållandes meterhöga drivor med guld. Kanske kan de då både hitta pappan och guldet – men lyckas de undkomma både polisen och andra, mer aggressiva skattletare?

"Outer Banks" säsong 2 är under arbete.

Nu rapporterar Express.co.uk att en ny säsong av den älskade serien är under arbete. I en intervju med Entertainment Weekly berättade seriens medskapare, Josh Pate, följande:

– Netflix har gett oss grönt ljus till att skriva manus för en andra säsong, så vi har arbetat på det i ett par månader. Ända sedan vi började, har vi sett detta som en serie som får fyra säsonger, kanske fem, men definitivt fyra säsonger.

Hur många säsonger det blir återstår givetvis att se. Vanligtvis väntar Netflix ungefär en månad sedan en säsong har premiär innan de bekräftar nästa.

När kommer "Outer Banks" tillbaka?

Sett till rådande omständigheter med COVID-19, ser det tyvärr ut som att fansen kommer att få vänta ett tag innan Outer Banks säsong 2 dyker upp i Netflixkatalogen. Troligtvis dröjer det till våren 2022. Men något exakt datum är ännu inte släppt.

Om Outer Banks kommer att få fler säsonger återstår att se, men sett till hur öppet Josh Pate pratar om manusarbetet och att de utgår från att serien får åtminstone fyra säsonger, skulle det förvåna oss om inte Netflix ger Outer Banks säsong 2 grönt ljus inom kort.