Nu på bio

Det senaste på biofronten!

On the Verge säsong 2 – detta vet vi

On the Verge säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 september 2021

Blir det fler avsnitt av On the Verge?

Netflix komediserie "On the Verge" har fångat intresset hos många av streamingtjänstens prenumeranter. Den första säsongens 12 avsnitt finns alla tillgängliga, men kan vi vänta oss även en andra säsong av serien?

"On the Verge" är en av Netflix senaste komedisatsningar. Serien handlar om fyra kvinnor som försöker leva sina ofta kaotiska liv i lika kaotiska Los Angeles. I avsnitten får vi se dem jonglera föräldraskap och vardagsliv med komplicerade relationer och karriärdrömmar – en balansgång som när som helst kan trigga en rejäl medelålderskris. 

Seriens stora stjärna är Julie Delpy, skådespelaren känd för bland annat sina roller i 2 dagar i Paris och Richard Linklaters Before-filmer. Det är Delpy som har skapat On the Verge, och förutom att spela en av huvudrollerna har hon också skrivit och regisserat flera av seriens avsnitt.

Det är många Netflix-användare som har kunnat relatera till kvinnorna i serien och frågan på deras läppar är nu om vi kommer att få en andra säsong av On the Verge?

Filmtopp har försökt luska i "On the Verges" framtid.

LÄS OCKSÅ: Before-trilogins filmer rankade

On the Verge säsong 2 – kommer den?

Netflix har i dagsläget varken bekräftat att On the Verge kommer att få en andra säsong eller att den avslutas efter de första 12 avsnitten. Är du ett fan av serien finns det dock en hel del anledningar till att behålla hoppet om fler avsnitt vid liv.

Detta talar för en fortsättning av "On the Verge":

Trots att varken Netflix, Delpy eller någon annan som ligger bakom serien har bekräftat att det kommer fler avsnitt, så råder det inga tvivel om att dörren för en fortsättning står vidöppen. Har du sett den första säsongen av On the Verge är du väl medveten om att det finns gott om spår som fortfarande går att utforska, och fundamentet av fyra vänner på jakt efter lyckan kan i teorin mjölkas i oändlighet. Det mesta är med andra ord upplagt för en fortsättning.

Addera till detta är rollbesättningen är extremt namnkunnig med skådespelare som Delpy, Elisabeth Shue, Alexia Landeau, Sarah Jones, Giovanni Ribisi m.fl. Att så tunga namn väljer att investera sin tid i serien kan mycket väl sätta lite extra press på Netflix att lägga en beställning på ytterligare avsnitt.

I slutändan är det dock alltid publiken som avgör en series öde. Öppningarna för en fortsättning finns på plats, men för att det ska bli en definitiv verklighet kräver det att folk fortsätter att titta på serien – om inte det sker lär vi få nöja oss med 12 avsnitt av On the Verge.

Filmtopp uppdaterar dig med mer information, så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Netflix

NÄSTA ARTIKEL