Nya bilder från Guillermo del Torros Pinocchio

Nya bilder från Guillermo del Torros Pinocchio

  • Netflix
19 juni 2022 kl. 08:06

Se de nya bilderna från Del Torros kommande Pinocchio.

Guillermos del Torros mörkare stop-motion-version av Pinocchio har snart premiär – och nu har vi skämts bort med nya stillbilder från filmen.

Vi fick för en tid sedan veta att Guillermo del Torro jobbar på en nyversion av Pinocchio för Netflix, och vi räknar med att filmen blir något mörkare än Walt Disneys versioner. Med det sagt rapporteras den vara tillräckligt snäll för att kunna avnjutas av hela familjen. Vi vet också att Disney snart släpper sin version av Pinocchio där vi bland annat får se Tom Hanks i huvudrollen. De båda filmerna kommer ha premiär detta året.

I Del Torros Pinocchio kommer kända skådespelare som Finn Wolfhard, Ewan McGregor, Cate Blanchett, Burn Gorman, Tilda Swinton, Christoph Waltz, John Turturro och Ron Perlman att låna ut sina röster till de kända karaktärerna i filmen. Flera av skådespelarna har tidigare arbetat med den Oscarsbelönade regissören. 

Filmen beräknas ha premiär någon gång senare i år.

Del Torros version blir en stop-motion-film. Det är en animationsteknik som ofta lyser med sin frånvaro på grund av att den leder till extremt tidskrävande produktioner. Det finns dock hel del sevärda stop-motion-filmer filmer, som exempelvis LAIKA:s Coraline, Kubo och de två strängarna och Tim Burtons Corps Bride, för att nämna några.

Även Disney håller på med en nyversion av Pinocchio, där Tom Hanks spelar rollen som Geppetto. Den filmen har premiär i september.

Nedan kan vi se några nya bilder från tidigare i veckan, som först syntes exklusivt hos Vanity Fair.

 

Redan i januari fick vi en första teaser till filmen. Den kan du se här.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL