Nya avslöjanden om handlingen i Bridgerton säsong 3 – namnen på avsnitten

Nya avslöjanden om handlingen i Bridgerton säsong 3 – namnen på avsnitten

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
15 februari 2024 kl. 12:02

Avsnitt, datum och källmaterial avslöjat inför kommande säsong av Familjen Bridgerton

I samband med ett event för "Familjen Bridgerton"-entusiaster avslöjade Netflix och Shondaland en rad nya detaljer om den kommande tredje säsongen.

Senare i vår återvänder dundersuccén Familjen Bridgerton till Netflix med nya avsnitt och i samband med ett event för fans av serien avslöjades flera nya detaljer om vad som väntar i den tredje säsongen.

Eventet innefattade ett panelsamtal där en rad profiler med koppling till serien medverkade. På plats fanns Shondaland-grundare och seriens exekutiva producent, Shonda Rhimes, showrunnern för den kommande säsongen, Jess Brownell, författaren bakom Bridgerton-böckerna, Julia Quinn och skådespelarna Nicola Coughlan, Luke Newton, Golda Roseheuvel, Adjoa Andoh, Claudia Jessie, Luke Thompson och Marints Imhangbe.

Nya avslöjanden om handlingen i Bridgerton säsong 3 – namnen på avsnitten
Foto: Netflix.

Nya avslöjanden om Familjen Bridgerton säsong 3

Under eventet avslöjades det bland annat att den nya säsongen kommer att delas upp i två delar. Den första delen har premiär på Netflix den 16 maj och följs sedan upp av del två den 13 juni.

Vad som också avslöjades var namnen på säsongens åtta avsnitt:

  1. Out of the Shadows
  2. How Bright the Moon
  3. Forces of Nature
  4. Old Friends
  5. Tick Tock
  6. Romancing Mister Bridgerton
  7. Joining of Hands
  8. Into the Light

Fans fick i samband med eventet också se exklusiva bilder och klipp, och det avslöjades att den nya säsongens avsnitt har adapterats utifrån Julia Quinns böcker.

Netflix skriver:

Speciellt ett ögonblick ur boken, En oundviklig längtan, bekräftades vara inkluderat i serien, vilket är när Penelope Featherington (Nicola Coughlan) lindar Colin Bridgertons (Luke Newton) hand efter att han råkat skära sig. En ny karaktär presenterades, Lord Debling (Sam Phillips), som är en av Penelopes (Nicola Coughlan) friare i den nya säsongen.

Slutligen visades även ett klipp från vad som komma skall:

"Familjen Bridgerton" säsong 3, del 1 har premiär på Netflix den 16 maj, följt av del 2 den 13 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL