Ny trailer till Young Royals – se den här!

Ny trailer till Young Royals – se den här!

  • Netflix
Filmtopp
22 juni 2021 kl. 16:06
ANNONS
ANNONS

Premiären närmar sig.

Premiären av den svenska Netflix-serien "Young Royals" närmar sig med stormsteg. I takt med att vi närmar oss premiären har också en ny trailer släppts – se den här!

"Young Royals" är alltså namnet på nästa svenska originalserie på Netflix. Serien handlar om en ung prins, i modern tid, som kämpar med att balansera sina kungliga förpliktelser med att hitta sin egen väg i livet.

I serien flyttar prins Wilhelm (Edvin Ryding) självmant till en internatskola, där han hoppas att hitta en tydlig riktning i livet. Men när han plötsligt blir kronprins måste han omvärdera sina prioriteringar och valet mellan sådant som kärlek och åtaganden i sin nya roll blir allt annat än självklara.

LÄS MER: Bästa serierna på Netflix 2021

Se den nya trailern av "Young Royals":

I rollerna kommer vi också att se namn som Pernilla August, som spelar drottning Kristina, Rennie Mirro, Malte Gårdinger, Omar Rudberg (känd från gruppen FO&O), Frida ArgentoNikita Uggla m.fl.

Young Royals är skapad av Lisa AmbjörnLars Beckung och Camilla Holter och produceras av Nexiko. För regi står Rodja Sekersöz och det är Ambjörn som är seriens huvudförfattare.

"Young Royals" har premiär på Netflix den 1 juli.

RELATERAT: Se den första trailern till Young Royals här

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL