Nu kommer den romantiska komediserien XO, Kitty till Netflix

Nu kommer den romantiska komediserien XO, Kitty till Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
18 maj 2023 kl. 13:05

Spin-off till To All the Boys-filmserien

"XO, Kitty" handlar om Kitty Covey, som tror att hon är expert inom kärlek och flyttar till andra sidan jorden, till Korea, i syfte att återknyta kontakten med sin långväga pojkvän.

Premiär för serien XO, Kitty på Netflix
Sunny Oh, Gia Kim, Han Bi Ryu och Jocelyn Shelfo. Foto: Park Young-Sol, Netflix.

Premiär för den första säsongen av ungdomsserien XO, Kitty på Netflix

Tonårs-"matchmakern" Kitty Song Covey tror att hon vet allt som finns att veta när det kommer till kärlek. Men, när hon en dag bestämmer sig för att flytta halvvägs över världen för att återförenas med sin långväga pojkvän, inser hon snart att relationer är mycket svårare och mer komplicerade när det är det egna hjärtat som står på spel.

Premiär för serien XO Kitty på Netflix
John Corbett och Sarayu Blue. Foto: Netflix.

En spin-off till To All the Boys-filmserien

"XO, Kitty" är en romantisk dramaserie skapad av Jenny Han för Netflix och har premiär den 18 maj 2023. Serien, en spin-off av To All the Boys-filmserien (som i sig bygger på Jennys boktrilogi To All the Boys I've Loved Before ), och är den första Netflix-tv-serien som har skapats utifrån en Netflix-originalfilm.

Jenny står som manusförfattare, exekutiv producent och showrunner för den här serien. Den handlar om Kitty Covey som ger sig ut på sin egna resa för att hitta äkta, sann kärlek. Anna Cathcart återupptar huvudrollen som Kitty i serien.

Missa inte premiären av XO, Kitty på Netflix den 18 maj!

Mer läsning.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL