Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Never Have I Ever

Never Have I Ever säsong 2 – Detta vet vi!

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 maj 2020

Netflixs tonårsserie ser ut att komma tillbaka.

"Never Have I Ever" är ny succéserie från Netflix. Nu suktar fansen efter fler avsnitt av Mindy Kalings High School-dramedy.

Never Have I Ever säsong 2
Ja, vi ber också för en ny säsong. Foto: Netflix.

Den 27 april 2020 släpptes den första säsongen av Mindy Kalings dramakomedi-serie Never Have I EverNetflix. Säsongen bestod av 10 avsnitt på cirka 30 minuter vardera.

Serien fick ett mycket varmt mottagande och har i skrivande stund 8.0 i betyg på IMDb. Kikar vi närmare på vad de enskilda avsnitten har fått, så sträcker sig betygen från 7.5 till 8.9. Högst betyg har det sista avsnittet. Nu undrar många om vi kommer att få se Never Have I Ever säsong 2.

Hur går det för den andra säsongen?

I serien följer vi ett kompisgäng bestående av förstagenerationens indier-amerikaner. Berättelsen är inspirerad av skaparen Mindy Kalings egna uppväxt och det bjuds på lika delar drama som komik och kärlek.

Än så länge har inte Netflix bekräftat att en ny säsong är under arbete, men vi behöver knappast vara oroliga.

5 anledningar till varför "Never Have I Ever" säsong 2 blir av:

  1. Serien har blivit en tittarfavorit.
  2. Sista avsnittet bäddar uppenbart för en fortsättning.
  3. Mindy Kaling och medskaparen Lang Fisher har sagt att de vill att serien ska bli en långkörare, som fortsätter så länge som möjligt.
  4. De nya avsnitten har redan börjat filats på.
  5. Tennislegendaren John McEnroe, som agerar berättare, har också sagt att han är sugen på att fortsätta med serien.

När kommer fortsättningen?

När vi kommer att få se fortsättningen på Never Have I Ever återstår att se. Förutsatt att serien får grön ljus, vilket vi alltså tror, kan vi räkna med att säsong 2 dyker upp på Netflix under våren 2021.

Sätt ett bokmärke på den här sidan så uppdaterar vi dig så fort vi vet mer! Förmodligen lämnar Netflix ett officiellt besked redan i slutet av juni.