Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Racket boys

VARNING: Netflix släpper världens sämsta serie

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 juli 2021

Fullständigt bottenbetyg på IMDb

Nästa vecka landar Racket Boys på Netflix. Serien ser ut att bjuda på en ovanlig upplevelse, den ska nämligen vara helt sanslöst dålig. Till och med världens sämsta enligt IMDb.

Sedan sitt flaggskepp House of Cards har Netflix gett oss en hel del briljanta serier under åren. Med serier som The Crown, BoJack Horseman, When They See Us, Unbelievable, Stranger Things, Mindhunter, Ozark och Daredevil är det svårt att påstå något annat.

På senare tid har dock streamingtjänsten anklagats för att fylla ut sitt utbud med en hel del skräp. Nu kanske det är dags för ett rekord.

Onsdag nästa vecka landar nämligen den första säsongen av sportkomedin Racket Boys, som mycket väl kan vara historiens sämsta TV-serie.

Sydkorea brukar förknippas med innovativa kvalitetsprodukter, men den här serien från ditt lilla landet i öst har bottenbetyget 1,1 av 10 på IMDb. Antalet röster? Över 25 000.

Nedan är en graf som visar hur rösterna är fördelade:

Racket Boys betyg
Hur rösterna på Racket Boys är fördelade. Bilden är hämtad från IMDb.

Det rekordlåga betyget har fått serien att rankas som världens sämsta serie på IMDbs officiella bottenlista. Dessutom är serien obehindrad om sin förstaplats. Nummer två konkurrerar med blygsamma 1,4 i betyg med blott 9 248 röster.

Serien handlar om en stadsunge som kommer ut till landsbygden där han ska hjälpa ett uselt badmintonlag att bli bättre. På pappret låter det som vilken feel good-story som helst så vad är det som kan vara så dåligt?

Vissa av IMDbs användare har bemödat sig med att recensera TV-serien där framförallt följande invändningar återkommer frekvent:

  • Serien är "extremt rasistisk"
  • Det är "uselt foto"
  • Handlingen är "helt obegriplig"
  • Det finns "ingenting" som påminner om "riktig" badmintonträning

Samtidigt finns det också de som hyllar serien och menar att den visst är sevärd. På onsdag får du alltså möjligheten att ge världens sämsta serie en chans.

Scrolla vidare för fler recensioner eller spana in vår lista med årets sämsta filmer!

NÄSTA ARTIKEL