Carla Sehns nya Netflix-projekt – Halva Malmö består av killar som dumpat mig

Netflix släpper komediserien “Halva Malmö består av killar som dumpat mig“

  • Netflix
Eric Diedrichs
09 juli 2024 kl. 09:52

Med Carla Sehn i huvudrollen

Intensivt dejtande leder ingen vart i Netflix komediserie "Halva Malmö består av killar som dumpat mig", som har premiär nästa år.

Tvåfaldigt Guldbaggenominerade Carla Sehn frontar Netflix nya, svenska komediserie Halva Malmö består av killar som dumpat mig. I dag lade streamingtjänsten ut en uppdatering på Instagram, där de delade med sig av en produktionsbild från serien.

Detta handlar "Halva Malmö består av killar som dumpat mig" om

Genom serien följer vi 31-åriga Amanda (Carla Sehn)under en sommar av intensivt dejtande. Hon längtar desperat efter att bli älskad och bestämmer sig för att testa allt. Hon dejtar killar över sin liga, i sin liga, under sin liga, svajpar på Tinder och raggar ute. Hon är undergiven och dominerande, men förblir övergiven.

Detsamma gäller Amandas vänner. Tillsammans försöker de skrapa fram nya kärleksobjekt till varandra, samtidigt som de ältar de större frågorna: Varför är det så sjukt svårt att hitta kärleken?

I en intervju med Filmtopp säger Carla Sehn följande om karaktären Amanda:

– Spontant så ser jag [Amanda som] en tjej med stort hjärta och mod som slänger sig ut trots att det finns motgångar, och det är alltid roligt att ge sig in på, säger Carla Sehn.

"Halva Malmö består av killar som dumpat mig" har premiär under 2025. Något närmare datum är ännu inte officiellt. Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL