Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Netflix serien Firefly Lane får en andra säsong

Netflix-serien Firefly Lane får en andra säsong

  • Netflix
Matilda Lindblom | Nyhet
28 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
28 maj 2021

Stjärnorna Katherine Heigl och Sarah Chalke delade den glada nyheten i en intervju.

Netflix har plockat upp en andra säsong av Firefly Lane – det meddelar skådespelarna Katherine Heigl och Sarah Chalke i en intervju där de besvarar nyfikna tittares frågor.

Netflix-serien Firefly Lane – eller Vad som än händer som den kallas på svenska – med Katherine Heigl och Sarah Chalke får en andra säsong. Det innebär att serien är den första där Heigl spelar en huvudroll som får en ny säsong sedan hennes Grey's Anatomy medverkan.

TV-serier som Doubt och State of Affairs fick bara en säsong vardera. Även Chalke har haft lite otur med sina tidigare jobb i komediserier som Mad Love och How to Live With Your Parents som också bara fick en säsong. Men nu verkar turen ha vänt med Firefly Lane som fick 49 miljoner visningar under de första 28 dagarna, enligt Netflix. 

Firefly Lane som även produceras av Heigl tillsammans med Shawn Williams är baserad på en bok av Kristin Hannah och handlar om vänskapen mellan Tully (Heigl) och Kate (Chalke). De möttes som tonåringar och befinner sig nu i trettioårsåldern där de går igenom olika toppar och dalar till exempel en kärlekstriangel som frestar på deras långa vänskap. De kämpar i de tio avsnitten av den första säsongen med att få sin vänskap att hålla tills den ställs för ett tufft test.   

VIDARE LÄSNING:
Vad som än händer säsong 2 - detta vet vi

 

NÄSTA ARTIKEL