Bästa serierna på Netflix 2023 – alla bra serietips

Netflix introducerar nya premiumfunktioner – inklusive bättre ljud

  • Netflix
Filmtopp
02 februari 2023 kl. 12:30

Nya möjligheter för Netflix premiumabonnenter

I går meddelade Netflix i ett pressmeddelande att de lanserar en rad nya funktioner för användare av streamingtjänsten som redan har eller väljer att teckna ett premiumabonnemang. Nedan kan du ta del av pressmeddelandet i sin helhet.

Netflix rumsligt ljud

Netflix premiumabonnemang erbjuder redan en högkvalitativ tittarupplevelse med knivskarp 4K HDR videoupplösning utan annonser, där du kan titta på och ladda ner serier och filmer på fyra enheter samtidigt. Med Netflix rumsligt ljud kommer alla med premiumabonnemang även kunna njuta av en högkvalitativ ljudupplevelse, oavsett om de är hemma och tittar på tv eller dator, eller om de är på språng med en telefon eller surfplatta.

Netflix rumsligt ljud ger en uppslukande, filmisk ljudupplevelse på alla enheter utan att det krävs någon extra utrustning och finns nu tillgängligt på fler än 700 av våra mest sedda titlar, som till exempel: Stranger Things, The Watcher, Wednesday och Knives Out: Glass Onion.

Redo att höra skillnaden? Titta på klippet ovan eller logga in på ditt Netflix-konto. Leta efter knappen/märkningen “rumsligt ljud” på filmer och serier. För att se hela listan med titlar som har rumsligt ljud skriver du helt enkelt “rumsligt ljud” i sökfältet när du är inloggad.

Den nya ljudupplevelsen kommer också att bli tillgänglig på nya populära titlar allt eftersom de släpps, som till exempel: You, Your Place or Mine, Luther: The Fallen Sun och Tour de France.

Denna magiska ljudupplevelse förbättrar tittarupplevelsen för alla med premiumabonnemang och vi är glada att kunna lägga till den här möjligheten på listan av andra funktioner som redan stöds, som till exempel 4K, HDR, Dolby Atmos® och Netflix Calibrated Mode.

Fler nedladdningar

Eftersom fler än någonsin är uppkopplade på fler enheter, har vi sett att medlemmar vill kunna ladda ner serier och filmer från Netflix. Detta för att se dem offline på fler enheter, särskilt när de reser och växlar mellan exempelvis dator och telefon. Vi ökar därför antalet enheter att ladda ner på, från fyra till sex för premiumabonnemang, så att du kan se dina favoriter från Netflix – när som helst och var som helst.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL