Narcos Mexiko säsong 3

Narcos: Mexico säsong 3 – Nu att streama!

  • Netflix
Filmtopp
05 november 2021 kl. 10:11
ANNONS
ANNONS

Nu fortsätter knarksagan

"Narcos: Mexico" är tillbaka med tio nya avsnitt som nu går att streama på Netflix. Säsongen uppges också bli den sista.

För den som fortfarande minns tiden när Netflix började leta sig in i våra hem, var Narcos en av streamingtjänstens första riktiga succéer. Att det sedan skulle bli en spinoff var kanske inte så konstigt.

I dag är det dags för den tredje säsongen av Narcos: Mexico att ha premiär på Netflix. Säsongen består av tio stycken avsnitt och den stora finalen, uppges denna gången att bli den sista.

Narcos: Mexico säsong 3 markerar slutet

På ett sätt är det också rätt smakfullt. Originalserien bestod även den av tre stycken säsonger och istället för att mjölka sönder spinoffen väljer man att avsluta på samma vis.

Vad som däremot kommer att hända får de som är snabbast med att svepa den nya säsongen först få veta. Hur kommer det att gå för våra antihjältar och hur väljer man att knyta ihop säcken?

Att avsluta en serie är notoriskt svårt. Vi har sett lyckade exempel (Sopranos, Six Feet Under) och en hel del mindre lyckade sådana (Dexter, Game of Thrones).

Narcos: Mexico säsong 3 har premiär på Netflix den 5 november 2021.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL