My Life with the Walter Boys säsong 2 – detta vet vi

My Life with the Walter Boys säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 21 december 2023 kl. 17:12 | Publicerad 08 december 2023 kl. 11:12
ANNONS
ANNONS

Goda nyheter för fansen

Den nya Netflix-favoriten "My Life with the Walter Boys" hade premiär i december, nu har fansen mer att se fram emot.

Netflix nya ungdomsserie My Life with the Walter Boys följer tonårstjejen Jackie från Manhattan, New York, som tvingas flytta till en familjevän i Colorado efter att en tragedi inträffar. Hon byter inte bara storstadslivet mot landsbygden, utan finner sig också i en helt ny typ av familjedynamik, väldigt olik det hon är van vid. Familjen Walter som hon har flyttat till består nämligen av en mamma, en pappa och åtta söner.

Samtidigt som Jackie försöker finna sig i sitt nya liv tar hon sikte på att komma in på Princton längre fram. Den redan komplicerade tillvaron blir än mer förvirrande för henne när känslor börjar uppstå för två av sönerna i Walter-familjen.

Serien är skapad av Melanie Halsall och är baserad på Ali Novaks roman från 2014.

My Life With the Walter Boys säsong 2 är på gång

"My Life with the Walter Boys" är en typisk guilty pleasure-serie av typen som Netflix blivit så bra på att skapa – den sorten som inte får mycket uppmärksamhet av kritikerna (som kanske till och med sågas av dem) men som ändå hittar en stor skara följare på streamingplattformen.

Tillhör du dem som slukat seriens första säsong har det säkerligen infunnit sig ett sug efter mer. Netflix har nu bekräftat att det blir en säsong 2 av My Life with the Walter Boys

– Jag är mer än överlycklig över att My Life with the Walter Boys' har förnyats för en andra säsong, säger skaparen och showrunner Melanie Halsall till Variety.

Hon fortsätter:

– Vi har överväldigats av kärleken och stödet som publiken har gett serien och ser fram emot att återvända till Silver Falls-världen och dessa karaktärers liv.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som väntar härnäst för "My Life with the Walter Boys" på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL