Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Murderville säsong 2 – detta vet vi

Murderville säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 februari 2022

Kan vi vänta oss en andra säsong av Murderville?

Netflix udda komediserie "Murderville", med Will Arnett i huvudrollen, har framgångsrikt landat på streamingplattformen. Frågan vi har efter den första säsongens sex avsnitt är givetvis om det kommer att dyka upp även en andra säsong.

"Murderville" är Netflix helt unika komediserie där Will Arnett spelar huvudrollen som detektiv Terry Seattle. Till sin hjälp för att lösa mordfall har han kändisar – som deltar i avsnitten helt utan att ha fått ta del av något manus. Tillsammans med Terry Seattle måste de kända gästskådespelarna improvisera sig fram genom avsnitten för att i slutändan fastställa vem som är mördaren.

Låter det galet? Det är precis vad denna halvt improviserade serie är också.

Under den första säsongens sex avsnitt får detektiv Terry Seattle sällskap av Conan O'Brien, Marshawn Lynch, Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Sharon Stone och Ken Jeong.

När kommer Murderville säsong 2?

I dagsläget har Netflix ännu inte bekräftat om det blir en andra säsong av Murderville eller inte, men när Filmtopp känner av vilket håll vinden blåser så ser det mycket troligt ut att det kommer att hända förr eller senare. Det finns nämligen en hel del som pekar på att vi kommer att få fler avsnitt av serien.

För det första har Murderville fått ett varmt mottagande. Trots blandad kritik har många tittare bänkat sig framför den lättsmälta serien. För det andra är det här en billig produktion för Netflix, vilket gör att de har relativt lite att förlora på att ge den en ny chans med en säsong 2. Har du sett Murderville är du nog väl medveten om att det inte är den mest exklusiva produktionen som finns och med tanke på att gästskådespelarna måste improvisera, så går inspelningen av varje avsnitt relativt snabbt. I en bransch där tid alltid är pengar är det faktorer som kan väga tungt i beslutet om seriens vara eller icke vara.

Slutligen kan vi ana att en andra säsong är på väg eftersom seriens showrunner, Krister Johnson, redan har spekulerat öppet kring vem han skulle vilja ha med i säsong 2. I en intervju med Consequence sa Johnson att han skulle vilja ha med Foo Fighters-profilen Dave Grohl i en potentiell andra säsong.

Om säsong 2 av "Murderville" faktiskt blir av eller inte återstår att se. Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL