MISSA INTE: Nu kommer nya avsnitt av Virgin River till Netflix

MISSA INTE: Nu kommer nya avsnitt av Virgin River till Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
29 november 2023 kl. 17:11

Två specialavsnitt släpps på Netflix

Denna veckan släpps de sista avsnitten av "Virgin River" säsong 5 på Netflix – den 30 november har två avslutande avsnitt med jultema premiär.

En serie på Netflix som det inte pratas om riktigt lika mycket som de allra, allra största framgångarna – men som ändå inte är allt för långt ifrån dem sett till popularitet – är Virgin River. Den romantiska dramaserien med såpavibbar hade premiär redan 2019 och är nu inne på sin femte säsong.

För dig som inte är bekant med serien handlar den om en sjuksköterska som lämnar Los Angeles för en betydligt mer stillsam plats i norra Kalifornien.

MISSA INTE: Nu kommer nya avsnitt av Virgin River till Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för två specialavsnitt av Virgin River säsong 5

Den femte säsongen av Virgin River hade premiär 7 september och för hängivna fans gick det snabbt att beta av de tio avsnitten som släpptes då. För många kändes tanken på kommande avsnitt som något plågsamt långt bort.

Men så var det inte.

Netflix har delat upp den femte säsongen i två delar – de första tio avsnitten som kom i september och två specialavsnitt med premiär den 30 november. Säsongens två avslutande avsnitt kommer dessutom med en liten twist, då de lanseras som julspecialer.

Det finns sparsamt med information om vad julavsnitten kommer att handla om, men i det första av dem vankas det julgransjakt, vilket inte är lika lätt som det låter eftersom Jack är mån om att hans första jul med Mel ska bli något utöver det vanliga.

De avslutande avsnitten av Virgin River säsong 5 släpps på Netflix den 30 november. Tips: redan nu kan du kika på de första 9 minuterna här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL