MISSA INTE: Nu kommer de sista avsnitten av The Crown

MISSA INTE: Nu kommer de sista avsnitten av The Crown

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
13 december 2023 kl. 06:12

Den andra delen av The Crown säsong 6 kommer på torsdag

I morgon är det premiär för den andra delen av "The Crown" säsong 6 – den bekräftat sista säsongen av serien. Missa inte succéseriens avslutning på Netflix.

Succén har varit ett faktum mer eller mindre sedan premiären 2016, och nu är det till sist dags för Netflix-giganten The Crown att ta farväl en gång för alla. Sedan den där premiären har det hunnit bli imponerande 21 Emmyvinster och otaliga andra priser och nomineringar. Dessa har serien tilldelats för sina första fem säsongerna och på torsdag går serien i mål med sin sjätte säsong.

Den sjätte och avslutande säsongen av The Crown hade premiär den 16 november, men delades upp i två delar. Del ett bestod av fyra avsnitt och dessa följs nu upp av ytterligare sex avsnitt.

MISSA INTE: Nu kommer de sista avsnitten av The Crown
Foto: Netflix.

Missa inte premiären av de sista The Crown-avsnitten – kommer till Netflix på torsdag

I den första delen av The Crown säsong 6 fick vi se hur ansträngningarna mellan prinsessan Diana och det brittiska kungahuset växte, inte minst i takt med att hon kom närmare Dodi Fayed. Med hela landets, och framför allt pressens, ögon och kameror riktade mot sig urartade Dianas tillvaro och slutade som bekant med tragedi.

Den avslutande säsongens andra del kommer att rikta strålkastarljuset mot prins William när han försöker återgå till livet efter sin mammas död. Samtidigt som kungafamiljen synas i sömmarna av allmänheten som aldrig förr närmar sig drottning Elizabeth II också sitt 50-årsjubileum, och hon grubblar över monarkins framtid. Dessutom ges mötet mellan prins William och Kate Middleton utrymme mot slutet av serien.

"The Crown" säsong 6, del 2 finns att streama på Netflix från och med torsdagen den 14 december, klockan 09.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL