Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mike Myers är tillbaka i ny Netflix-serie

Mike Myers är tillbaka i ny Netflix-serie

  • Netflix
Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
17 mars 2022

"Kan detta bli skådespelarens storslagna comeback?"

Netflix har släppt en trailer till "The Pentaverate", en ny komediserie skapad av Mike Myers där han även spelar flera roller.

Mike Myers var länge en hyllad skådespelare, mycket tack vare till exempel Austin Powers-filmerna. Men så gjorde han den ruskigt kritiserade kalkonfilmen Love Guru, och sedan dess har han knappt varit med i några större produktioner. Kanske är det dock år 2022 som Myers tar klivet tillbaka in i finrummet, och gör sig till ett respekterat namn.

Hur det blir med det låter vi vara osagt, men nu har vi fått i alla fall fått veta mer om hans nya serie The Pentaverate. I den kommer han spela hela åtta olika karaktärer. Det betyder dock inte att han är ensam, rollistan består av namn som Ken Jeong, Keegan-Michael Key och Jennifer Saunders. Dessutom är Jeremy Irons med som berättarröst.

Serien beskrivs på följande sätt av Netflix: "Tänk om ett hemligt sällskap bestående av fem män — aka The Pentaverate — har försökt influera världsliga händelser för allmänhetens bästa ända sedan Digerdöden 1347?" När serien börjar kommer en kanadensisk journalist, spelad av Myers såklart, se sig själv bli indragen i ett uppdrag för att avslöja sanningen, och samtidigt kanske själv rädda världen.

The Pentaverate har premiär på Netflix den 5 maj. 

Här kan ni se en teaser till serien:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL