Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Marcella säsong 4 – fortsättning tveksam

Marcella säsong 4 tveksam

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juni 2020

De individuella avsnitten får allt sämre respons.

Nya avsnitt av thrillerserien "Marcella" rullar nu på Netflix. Säsong 3 har letat sig upp på den svenska topplistan, men vi ställer oss likväl skeptiska till en fortsättning på serien.

"Marcella".
Foto: Netflix.

I Marcella säsong 3 som nu finns att se på Netflix tar titelfiguren sig en vändning och allt mer står på spel. Serien kallas ofta för bingevänlig och spännande, men har den tappat för mycket av sin tidigare så höga nivå för att få fortsätta över en fjärde säsong?

Det är känt att serieproduktioner generellt sett utgår från en tresäsongsplan. Marcella har nu spelat ut tre säsonger, och frågan är ifall den inte kommer att stanna där.

Tittar vi på den internationella filmsajten IMDb ser vi att seriens individuella avsnitt sjunkit i betygssnitt. Jämfört med den första säsongen, där inte ett avsnitt har under 7.3/10 i betyg, så hittar vi flera avsnitt i säsong 3 som är nere på 6.0/10 och däribland säsongsfinalen. Ett allmänt lägre snitt och en blek avslutning tippar inte till seriens fördel när produktionen ska utvärdera om det är värt att fortsätta den eller inte.

Än så länge har inte Netflix gått ut med något besked kring vad framtiden håller för serien. Vi är sett till seriens nedåtgående trend tveksamma till en fortsättning.

Filmtopp uppdaterar dig så fort det klarnar upp. 

Fortsätt scrolla för fler nyheter!