Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Lupin säsong 3 – Detta vet vi

Lupin säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 juni 2021

Längtar du efter ännu mer av mästertjuven?

Netflix Sherlock Holmes-osande serie med Omar Sy i huvudrollen är en av årets hetaste produktioner. Nu är den andra säsongen (eller andra delen av säsong 1 om du så vill) äntligen här. Men hur ser det ut längre fram för serien, kommer vi att få se Lupin säsong 3? Filmtopp har undersökt saken!

MER LÄSNING:

Recension – Lupin (säsong 1)

Det fransktalande kriminaldramat ger oss en modern tappning på berättelsen om gentlemannatjuven Assane Diops liv. När den första säsongen blev den genast en publikfavorit och toppade Netflix internationella listor i många veckor. Den var till och med den första fransktalande Netflix-serien att nå en topp 10-plats i USA, och nu har vi äntligen möjligheten att se fortsättningen. Är du en av de som nu desperat söker efter svar på ifall Lupin säsong 3 bli av? Då behöver inte söka längre. Del 3 kommer att bli av!

Den här gången var det inte Netflix som gick ut med nyheten, utan det var seriens stjärna Omar Sy som själv avslöjade på Twitter att det blir en tredje säsong av Lupin. I sin statusuppdatering länkar han till sin karaktär Diops officiella hemsida där det står följande:

– "Assane ligger alltid ett steg före". 

När kommer Lupin säsong 3?

Även om serien är bekräftad att förnyas, så är det ännu inte känt när vi kommer att få se nästkommande avsnitt. Baserat på seriens tidigare tempo, så kan vi förmoda att den tredje säsongen (läs: delen) dyker upp till våren 2022 och att en eventuell ytterligare fortsättning då släpps under samma sommar. Förhoppningsvis ger Netflix oss klarhet i saken så snart som möjligt.

UPPDATERING: Netflix har nu gett oss en första teaser till den kommande säsongen. Ännu finns inget premiärdatum, men vi förstår att återkomsten nu är nära. 

Filmtopp håller dig fortsatt uppdaterad om serien.

NÄSTA ARTIKEL