Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lucifer (säsong 5A)

Lucifer säsong 7 – kommer en fortsättning?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 september 2021

Inte säkert att vi lämnat universumet för gott

Den sjätte säsongen av Netflix bingevänliga fantasydrama finns nu att se på streamingtjänsten. Vad gäller Lucifer säsong 7 förväntar sig fansen att den uteblir, men riktigt så enkelt är det nödvändigtvis inte.

MER LÄSNING:

Den sjätte säsongen av Lucifer är sagd att vara den sista. Enligt Filmtopps recensent Jonatan Blomberg gav den också fansen ett värdigt avslut på sagan om djävulen som konsulterar Los Angeles polisdepartement. Hur som helst, vad gäller Lucifer säsong 7 har det i dagarna dykt upp allt mer prat om en fortsättning. 

Många hoppas på att få se Lucifer säsong 7.
Många hoppas på att få se Lucifer säsong 7. Foto: Netflix.

Serien höll på att läggas ned efter tre säsonger innan Netflix plockade upp den. Sedan dess har det spikrakt uppåt vad gäller produktions intresse från tittare världen över. Därför kan serien mycket väl komma att leva vidare – i form av en spinoff. 

Om Lucifer säsong 7 blir en spinoff

I takt med seriefinalen spekuleras det allt mer om en ny serie med fokus på karaktären Rory, som är Lucifers och Chloe Deckers dotter från framtiden. När Brianna Hildebrand som spelar Rory fick frågan av The Wrap om hon skulle vilja göra en spinoff om hennes karaktär, var hon snabb på att säga ja och understryka att det skulle vara fantastiskt. 

Det kan även bli så att Ellis återvänder för att reprisera sin roll i framtiden. I en intervju med Entertainment Tonight häromdagen berättade han att han är öppen för idén om att spela karaktären på nytt, även om han inte förväntar sig att det kommer ske inom kort.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

NÄSTA ARTIKEL