Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Loving Adults

Loving Adults blir Danmarks första Netflix-film!

  • Netflix
Sofia Olovsson | Nyhet
06 maj 2021
Sofia Olovsson | Nyhet
06 maj 2021

Den första danskspråkiga Netflix-filmen är på gång.

Efter Oscars-succén med Thomas Vinterbergs "En runda till" väljer nu Netflix att satsa på den danska filmen Loving Adults som blir den första dansktalande originalfilmen från Netflix.

Loving Adults är en kommande dansk thrillerfilm som är baserad på Anna Ekbergs bok där vi får följa en familj som kämpat med en långtids sjukdom som präglat deras son. När han senare blir friskförklarad inser mamman att hennes man varit otrogen och hon bestämmer sig för att inte vara den som blir lämnad. 

Loving Adults
SF Studios

Deadline bekräftar nu att Loving Adults har fått grönt ljus från Netflix och kommer bli den första dansktalande original-filmen som lanseras på deras streamingsajt. Bland de svenska Netflix-producerade produktionerna har vi bland annat filmen Red Dot och serien Snabba Cash

Den kommande filmen ska regisseras av Barbara Rothenborg (White Sand) där Dar Salim (Borgen) och Sonja Richter (Open Hearts) spelar huvudrollerna. 

Med tanke på succén som den danska filmen En runda till blev så är nog Loving Adults en film värd att vänta på när den släpps på Netflix 2022. 

VIDARE LÄSNING:

Recension: En runda till (2020).

NÄSTA ARTIKEL