Love Is Blind Sverige 2024 – Rasmus & Krisse-Lys status i dag

Love Is Blind Sverige 2024 – Rasmus & Krisse-Lys status i dag

  • Netflix
Sofie Landgren
Uppdaterad 31 januari 2024 kl. 07:01 | Publicerad 23 januari 2024 kl. 19:01

Är kärleken blind?

Sveriges mest omtalade realityserie "Love Is Blind" 2024 är i full rullning på Netflix. Ett av paren som fann varandra inne i kapslarna är Rasmus ,32, och Krisse-Ly, 30, och den stora frågan är, är de ett par idag eller har de valt att gå skilda vägar?

Rasmus och Krisse-Ly i Love Is Blind Sverige 2024
Rasmus och Krisse-Ly. Foto: Johan Paulin / Robert Eldrim / Netflix.

Är kärleken verkligen blind?

Egenföretagaren Rasmus och inredningsstylisten Krisse-Ly är två av de deltagare som tog det modiga steget och valde att medverka i Netflix första svenska upplaga av dejtingexperimentet Love Is Blind 2024.

Realityserien kommer från början från USA och går ut på att singlar som vill hitta kärleken väljer någon de vill gifta sig med – utan att ha träffat personen. Deltagarna i programmet dejtar nämligen med en vägg emellan sig, och får träffa varandra först när de bestämt sig för att gifta sig. Experimentet grundar sig i uttrycket "kärleken är blind" och serien tar reda på om det går att bli kär i bara en personlighet och inte påverkas av ett utseende. 

Krisse-Ly och Rasmus fick snabbt en stark dragning till varandra och blev kära i varandras personligheter tack vare långa djupa samtal om livet. När de sedan fick se varandra för första gången slog det genast gnistor mellan paret och det blev tydligt att det här bara var början på deras kärlekshistoria.

Vidare åkte alla par på solsemester tillsammans och fick för första gången chansen att spendera fysisk egentid med varandra. Där kunde tittarna märka ganska direkt att Krisse-Ly och Rasmus utan tvekan kändes som det mest självklara paret.

Väl hemma i Sverige igen fick de chansen att flytta ihop och testa på att leva ett vardagsliv tillsammans, någonting som gick väldigt bra fram till att deras hundar skulle mötas för första gången, en situation som blev parets största prövning då hundarna inte riktigt kom överens.

Är Krisse-Ly och Rasmus ett par i dag?

Vi på redaktionen vågar tro att kärleken är blind och att Krisse-Ly och Rasmus fortfarande är ett par i dag. Deras genuina och fina koppling till varandra känns för äkta för att det inte skulle hålla. Det enda som skulle stå i vägen för att deras relation mot förmodan har tagit slut är situationen med hundarna, men det är ett problem vi tror att man kan råda bukt på med hjälp av en hundtränare.

Svaret på om de fortfarande är ett par i dag får vi reda på under Love Is Blind Sverige 2024 Reunion, som släpps på Netflix den 28 januari.

Uppdatering: efter att ha sett Återträffen kan vi konstatera att Rasmus och Krisse-Ly fortfarande är ett par i dag och att de är lyckliga tillsammans. De lyckades hålla lågan vid liv efter programmet, men det var inte helt utan motstånd. I en period var de till och med nära att göra slut, men nu är de åter tillsammans och lever som sambos. Grattis säger vi till dem!

Se Krisse-Lys och Rasmus kärleksresa i "Love Is Blind" Sverige 2024 på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL