Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Love is Blind säsong 4 har redan spelats in – då kommer den

Love is Blind säsong 4 har redan spelats in – då kommer den

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 november 2022

Allt vi vet om den efterlängtade fortsättningen

Det har blivit känt att Netflix omåttligt populära amerikanska realityserie kommer tillbaka för mer. Frågan är bara, när har Love is Blind säsong 4 premiär?

I det romantiska realityformatet följer vi ett gäng singlar som på jakt efter att hitta den rätte får dejta flera personer på en och samma gång, med kruxet att de inte får se varandra. Det är först när de bestämt sig för om de ska gifta sig eller inte som de får se sina potentiella partners. Formatet går som tåget och tillhör Netflix mest populära produktioner. Tre säsonger finns ute för tittarna att värma sig med i vinter, och nu vet vi att Love is Blind säsong 4 är på god väg. 

Rapporter från tidningen Today säger att den fjärde säsongen spelades in för flera månader sen. Än så länge vet vi inte riktigt var den kommer att utspela sig, men produktionen ska ha synts till vid Capitol Hill i Washington i maj månad. Vidare berättar programledaren Nick Lachey för Women's Health att serien kommer fortsätta att satsa på mångfald bland deltagarna.

Love is Blind säsong 4 har redan spelats in – då kommer den
Foto: Netflix.

När kommer Love is Blind säsong 4?

Den stora frågan är när nästa säsong av serien blir tillgänglig för Netflix prenumeranter. Streamingtjänsten har ännu inte bekräftat något datum, men det finns en god chans att den landar i februari 2023, en prognos som även flera andra medier spår. Inte minst på grund av att säsongen varit färdiginspelad sedan länge, utan också för att det i februari som de två första säsongerna haft premiär. Vi har svårt att se varför premiären skulle dröja längre än så den här gången.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt kring "Love is Blind".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL