Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Love is blind säsong 2

Love Is Blind säsong 2 – Fler romantiska öden…

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 mars 2020

Netflix fortsätter undersöka hur blind kärleken verkligen är.

I februari fick vi ta del av "Love Is Blind" som blev en enorm succé. Nu undrar vi alla om det kommer mer… och det gör det! Här är allt vi vet om "Love Is Blind" säsong 2.

De senaste åren har Netflix i allt större utsträckning börjat satsa på att producera realityserier. Bland dessa finner vi exemplariska "Rythm + Flow" och, så klart, älskade Love Is Blind, vars genomslag fått Anders Nilsson att fundera på om våra TV-hjärtan börjat dunka för våra medmänniskors lycka snarare än skamlösa beteenden (typ Big Brother).

Det första avsnittet av Love Is Blind släpptes den 13:e februari, lagom för att finnas tillgängligt hos alla Netflixanvändare världen över på alla hjärtans dag. Säsongen bestod av 11 avsnitt som, till skillnad från hur det brukar gå till på Netflix, släpptes peu à peu.

Gör dig redo för fler romantiska öden att avgöras…

Nu har Netflix kommit med den glädjande nyheten om att de inte bara kommer att ge oss Love is Blind säsong 2, utan även en tredje säsong är spikad! I samma veva passar de också på att bekräfta att ovannämnda Rythm + Flow får en ny säsong med – underbara nyheter för reality-älskaren med andra ord.

När kommer "Love is Blind" säsong 2?

Exakta datum har inte Netflix gått ut med ännu, men vi kan räkna med att säsongen släpps lagom till alla hjärtans dag nästa år. Sett till de skyhöga tittarsiffrorna, är det tveksamt att Netflix ändrar sitt vinnande recept.

Precis som det brukar vara när det kommer till realityserier, är det fullt möjligt att vi snart kommer att få se konceptet yngla av sig till andra länder. Detta är något producenten Chris Coelen också har hintat om:

– Look, the idea is that ultimately we’re going to do this in other countries – it’s very global. There’s lots of places that that we could take it. Chicago is a great place to look at, so is New York, Boston, Houston. There’s so many different places that we could go. And like I said, outside of the country as well.

Vi hoppas givetvis att Chris går från idé till handling, för vem hade inte velat svepa "Kärleken är blind" här hemma i Sverige under en kylig februarimånad?

NÄSTA ARTIKEL