Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Love, Death & Robots säsong 3 – Detta vet vi

Love, Death & Robots säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 maj 2021

Då kommer serien tillbaka.

Netflix animerade antologiserie är tillbaka och många är vi som svepts med av dess färgstarka berättelser. Vad gäller en tredje säsong, så kan vi bekräfta att den är på väg. Vi vet även när den förväntas dyka upp!

MER LÄSNING:

Recension – Love, Death and Robots (säsong 2)

Nytt på Netflix

Efter en första säsong bjöd på hela 18 avsnitt får vi den här gången endast ta del av 8 stycken. Men vi behöver inte oroa oss för att man skulle avrunda serien ännu. Love, Death and Robots säsong 3 är redan bekräftad av Netflix. 

Den andra säsongen av streamingtjänstens samling med visuellt enastående kortberättelser har mottagits väl. Det genomsnittliga betyget per avsnitt må inte vara lika högt enligt IMDb, men tappet är inte avsevärt stort. Dessutom toppar serien flera av Netflix internationella listor och likaså Sveriges. Med redan fem emmyvinster i bagaget kan vi förvänta oss att trillar in ytterligare priser för den pågående säsongen. 

Då kommer Love, Death and Robots säsong 3

Många jublade när Netflix gick ut bekräftade en tredje säsong redan innan den andra hade släppts. När den får premiär är dock inte helt spikat ännu – men den förväntas landa under våren 2022. Dessa uppgifter lär spikas först framåt slutet på 2021. Det finns heller inga konkreta bud på hur många avsnitt den tredje säsongen kommer att bestå av. Men förhoppningsvis blir de lika bra. Med Tim Miller och David Fincher kvar i spetsen känns allt annat förstås osannolikt. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

NÄSTA ARTIKEL