Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kleo säsong 2 – Detta vet vi

Kleo säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 augusti 2022

Fortsätter spiondramat?

Netflix tyska spionthriller finns nu att streama i sin helhet. Kommer fansen som sett alltihopa att belönas med Kleo säsong 2? Filmtopp samlar faktan!

Netflix nya mörka thriller utspelar sig efter Berlinmurens fall när en före detta spionmördare släpps på fri fot och ger sig ut på en hämndresa mot de som konspirerade för att förråda henne. Serien är en av streamingtjänstens mest populära och fansen vill nu veta, kommer vi att få se Kleo säsong 2? Filmtopp har tagit reda på det som finns gällande en fortsättning.

Här och nu har inte Netflix bekräftat att vi får se en andra säsong av Kleo. Men det är ingenting att stressa upp sig över ännu, det tillhör inte vanligheterna att streamingtjänsten ger sådana besked tätt efter en premiär. Det brukar dröja åtminstone ett par månader innan de bekräftar en series fortsatta vara eller icke vara. 

Så vad talar för att vi får se Kleo säsong 2? Än så länge har serien fått ett gott mottagande där både kritiker och tittare gillat vad de sett. Flera har beskrivit den som en tysk Killing Eve, med gott om råhet men också träffsäker mörk humor. Förutom ett positivt bemötande har serien också berättarmässig potential då den första säsongen slutar på ett sätt som bäddar för mer framöver.

I tillägg kan vi också meddela att Kleo är den populäraste Netflix-serien i Tyskland, som naturligtvis är dess huvudsakliga måltavla. På Netflix världsomfattande topplista placerar den sig för stunden på en sjunde plats ovanför Stranger ThingsThe Walking Dead och Alchemy of Souls.

När kommer Kleo säsong 2?

Skulle serien förnyas med en till säsong förväntar vi oss att den har premiär på Netflix någon gång under 2023, och då antingen till sommaren eller hösten. Detta baserar vi på den produktionstakt streamingtjänsten vanligtvis håller uppe.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt Kleo säsong 2.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL