Kolla in de första bilderna från Young Royals säsong 3 – sista säsongen

KLART: Då kommer Young Royals säsong 3 till Netflix – så delas den upp

  • Netflix
Axel Diedrichs
24 januari 2024 kl. 15:01

Streamingtjänsten gör en special när de släpper finalen

Nu har vi fått det officiella premiärdatumet till "Young Royals" säsong 3, som kommer att delas upp i två delar när den släpps på Netflix.

Väntan har varit lång på fortsättningen av en av de största svenska serierna på flera år. Nu har Netflix gått ut med premiärdatumet till Young Royals säsong 3 som också kommer att bli den sista vi ser av dramat med Edvin Ryding och Omar Rudberg i huvudrollerna. Om några veckor är det dags att se hur det kommer sluta för Wilhelm och Simon. 

KLART: Då kommer Young Royals säsong 3 till Netflix – så delas den upp
Foto: Netflix.

Då kommer Young Royals säsong 3 till Netflix – så delas den upp

I den nya säsongen får Wilhelms tal konsekvenser inte bara för hovet, utan också för hela skolan, när Hillerska ställs inför den värsta krisen i skolans historia. Prinsen och Simon är fast beslutna att vara tillsammans, men vad är de villiga att uppoffra när de inser att deras frihet och kärlek kanske går emot de kungliga idealen, traditionerna och plikterna?

Streamingtjänsten gör en riktig specialare när de släpper fortsättningen på det efterlängtade dramat. De första fem avsnitten av Young Royals säsong 3 har global premiär på Netflix den 11 mars, följt av det sjätte och sista avsnittet som släpps den 18 mars. Fansen får hoppas att det blir en final som lever upp till förväntningarna som kommer sättas när man håller på det allra sista avsnittet i en hel vecka.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL