Bekräftat premiärdatum: Kärlek och Anarki säsong 2

Kärlek och anarki säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 18 juni 2022 kl. 15:30 | Publicerad 15 juni 2022 kl. 17:00

Blir det en tredje säsong av Kärlek & Anarki?

Den andra säsongen av Netflix svenska serie, "Kärlek och anarki", har precis som den första mottagits med glädje av fansen. Framgångarna hittills leder givetvis till frågan om vi kan vänta oss även en säsong 3 av serien?

"Kärlek & Anarki" är Netflix svenska dramakomediserie om Sofie (Ida Engvoll) som får i konsultuppdrag att rädda ett sviktande bokförlag. Där träffar hon IT-teknikern Max (Björn Mosten) och de inleder en annorlunda relation som bygger på utmaningar till varandra.

Serien är skapad av Lisa Langseth och utöver Engvoll och Mosten ser vi även Carla Sehn i en av de bärande rollerna.

Framgångarna med den första säsongen, som hade premiär hösten 2020, ledde till att vi fick se åtta nya avsnitt i juni. Åtta avsnitt som många redan upptäckt går väldigt enkelt att beta av i ett svep. Tillhör du gruppen som redan hunnit se alla avsnitt är du säkerligen nyfiken på om det väntar även en tredje säsong av Kärlek och anarki runt hörnet.

När kommer Kärlek & Anarki säsong 3?

I skrivande stund finns det ännu ingen information om det blir en tredje säsong av Kärlek och anarki eller inte, men för den som hoppas på fler avsnitt är de goda nyheterna att dörren för det står vidöppen. Serien är inte officiellt avslutad och baserat på konceptet i sig finns det utan tvekan mer att hämta. I den senaste säsongen var det dessutom flera karaktärer som fick ett växande utrymme, vilket gjort att vi har en hel del nya spår och relationer som skulle kunna utforskas.

Det som främst skulle kunna tala emot en fortsättning är Netflix svajiga resultat under våren 2022. Samtidigt fortsätter streamingtjänsten sin satsning på produktioner från lokala marknader runt om i världen. Med det i åtanke finns det goda chanser att serien förnyas med ytterligare en säsong.

Det är svårt att förutspå när en tredje säsong skulle kunna tänkas komma om den får grönt ljus. Mellan de första två säsongerna dröjde det över 1,5 år. Riktigt så länge hoppas vi inte att vi får vänta på en säsong 3, men i allra bästa fall skulle nya avsnitt kunna komma ut tidigast om ca. ett år.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL