Jultips: Missa inte norska "Så blev det jul igen" på Netflix

Jultips: Missa inte norska "Så blev det jul igen" på Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
06 december 2023 kl. 16:12

Ny norsk julfilm att streama

Vill du se något juligt dagen till ära kan Filmtopp tipsa om "Så blev det jul igen" – en ny norsk julfilm med premiär på Netflix i dag.

Det vankas kulturkrockar i Netflix nya julfilm Så blev det jul igen, som kommer från vårt grannland Norge. I filmen får vi följa Thea (Ida Ursin-Holm), som överraskar sin familj med att ta med sig sin nya pojkvän Jashan (Kanan Gill) till julfirandet. Jashan kommer från Indien och det blir upp till Thea att få honom att känna sig välkommen och hemma under julen, vilket sätter det traditionella norska julfirandet i rejäl gungning.

Jultips: Missa inte norska "Så blev det jul igen" på Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för Så blev det jul igen – ny norsk julfilm på Netflix

Netflix fortsätter sin satsning på julproduktioner från flera olika marknader och streamingjätten tycks ha ett litet extra gott öga för de norska julsatsningarna. Förra året hittade miniserien Julstormen – med svenska stjärnor som Alexandra Rapaport och Hannah Ardéhn m.fl. – till Netflix och nu är det alltså dags för Så blev det jul igen.

Den nya julfilmen är skriven och regisserad av Petter Holmsen (Krypto Kings, Post Mortem: Ingen dör i Skarnes) och i rollerna vid sidan av de två huvudrollsinnehavarna hittar vi namn som Marit Andreassen, Mads Sjøgård Pettersen, Erik Follestad och Nora Harriet m.fl.

"Så blev det jul igen" klockar in på knappa 90 minuter och har premiär på Netflix i dag, den 6 december.

Här hittar du fler premiärer på Netflix i december och här kan du utforska fler julfilmer på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL