Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jonas Brothers blir roastade på Netflix

Jonas Brothers blir roastade på Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
26 oktober 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
26 oktober 2021

Jonas Brothers blir måltavlan i Netflix roast

Det har nog undgått få att Netflix satsat rejält på stand-up de senaste åren (finns det någon komiker som inte fått en special på streamingtjänsten?), men de har inte producerat roasts med samma frenesi. I november kommer dock Netflix första "familjeroast", när bröderna i Jonas Brothers ska grillas.

Det populära pop-brödra-pojk-bandet Jonas Brothers är kända över hela världen för sin musik, men nu har de också fått sin egen komedispecial på Netflix. Den 23 november kommer Jonas Brothers Family Roast till streamingtjänsten. Som titeln antyder är specialen en roast, men den kommer också att innehålla en hel del annat, som sketcher, sånger, lekar – och en hel del kända gäster kommer också att medverka.

Kenan Thompson kommer att vara specialens värd och bland gästerna hittar vi namn som Pete Davidson, John Legend, Niall Horan, Gabriel Iglesias m.fl.

LÄS OCKSÅ: Bästa filmerna på Netflix 2021

I presentationsvideon för roasten beskriver bröderna den kommande specialen som unik av sitt slag och som hyllning till den universala sanningen att inget kan gå dig på nerverna på samma sätt som din familj.

LÄS OCKSÅ: 10 musikfilmer

NÄSTA ARTIKEL