Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Conjuring

James Wan och Shawn Levy gör Netflix-skräckis

  • Netflix
Kristian Andersson | Nyhet
28 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
28 juli 2020

Man och hustru köper hemsökt ranch.

James Wan kommer jobba tillsammans med Shawn Levy, som bland annat skådespelar i "Stranger Things", och tillsammans ska de producera "My Wife & I Bought a Ranch".

Med succéer som Saw och The Conjuring har James Wan dubbats till vår tids stora skräckmästare. Nu ska den älskade filmskapare slå följe med regissören, skådespelaren och producenten Shawn Levy för att producera en ny skräckfilm.

Filmen i fråga bär namnet My Wife & I Bought a Ranch och kommer att göras för Netflix räkning. Enligt Deadline har nämligen Netflix köpt upp rättigheterna till Matt Querys populära novell med samma namn för miljonbelopp. Manuset till filmen kommer skrivas av Matts broder Harrison Quary.

Historien handlar om ett gift par varav mannen är en före detta marinsoldat. Tillsammans hittar de sitt drömhus, en gård i Idaho. Paret vinner budgivningen trots deras begränsade budget, men efter att ha bott på ranchen ett tag börjar de förstå varför…

My Wife & I Bought a Ranch går att läsa i sin helhet på Reddit och beskrivs som en kuslig i historia med toner av Stephen King och M. Night Shyamalan.

För mer läsning, scrolla vidare --> Eller spana in vår lista med de bästa skräckfilmerna!