Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jag är Georgina säsong 2 – detta vet vi

Jag är Georgina säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2022

Får vi följa Georgina i en andra säsong?

"Jag är Georgina" är Netflix realityserie där vi får följa Georgina Rodríguez – modellen, influencern, dansaren. Kommer hon att återvända till streamingtjänsten i en andra säsong?

Georgina Rodríguez har närmare 30 miljoner följare på Instagram, hon är professionell modell och dansare, men hon är även en affärskvinna och mamma. Till råga på allt det här är hon dessutom partner till världens kanske mest kända fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo.

I Jag är Georgina får vi en unik inblick i livet hos kvinnan med så många strängar på sin lyra. Vi får följa med henne på djupet både känslomässigt och i hennes många offentliga roller när hon jonglerar privatlivet med att vara i allmänhetens blickfång.

Totalt består den första säsongen av "Jag är Georgina" av sex avsnitt på ca. 40 minuter vardera.

När kommer Jag är Georgina säsong 2?

Än så länge vet vi inte om det kommer fler säsonger av Jag är Georgina. Ursprungligen ser realityserien ut att ha varit planerad till endast en säsong, men det är trots det inte helt orimligt att hoppas på en andra säsong.

Serien har lockat en stor mängd nyfikna tittare från hela världen och under sin första vecka var den en av Netflix mest sedda serier globalt, och den har varit med på topplistorna på flera marknader, inklusive den svenska.

Det skulle med andra ord mycket väl kunna bli så att Netflix och Georgina själv försöker få till en andra säsong till följd av det stora intresset för serien. Den här typen av realityserier tenderar dessutom att ha en relativt låg produktionskostnad, vilket kan göra det lite extra kittlande för Netflix att styra upp en säsong 2.

Detta är spekulationer, vilket gör det mer eller mindre omöjligt att sia om när en andra säsong skulle kunna tänkas komma.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL