Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Inside Man säsong 2 – Detta vet vi

Inside Man säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 november 2022

Vi tror inte på fortsättning

Har du sett alla avsnitt av Netflix nya dramaserie med David Tennant och Stanley Tucci och undrar ifall vi får se "Inside Man" säsong 2? Detta vet vi.

I Netflix nya kriminaldrama följer vi en journalist som går till en dödsdömd fånge i hopp om att få hjälp av den expertis som behövs för att hitta en försvunnen vän. Har du likt många andra sett färdigt de fyra avsnitten som finns ute och hoppas på Inside Man säsong 2? Då tror vi att du kommer bli besviken. Filmtopp har tittat närmare på sannolikheten att serien kommer tillbaka och bedömer den som väldigt låg.

Artikeln kan innehålla spoilers. 

Inside Man säsong 2 – Detta vet vi
Kommer kriminaldramat tillbaka? Foto: Netflix.

Räkna inte med Inside Man säsong 2

Som saker och ting står sig just nu räknar vi inte med att få se en andra säsong av Inside Man på Netflix. Den är marknadsförd som en miniserie och sedan den gick upp på streamingtjänsten har vi inte fått någon indikation på att den skulle fortsätta över flera säsonger. Det är som känt väldigt sällsynt att miniserier förlängs. I sådana särskilda fall måste de vara enorma succéer på samtliga fronter likt de mångfaldigt prisbelönta serierna Big Little Lies och The White Lotus, som båda trotsade sina naturlagar med en fortsättning.

Vad gäller Inside Man har den lockat stor publik men detta utan att lyckas övertyga hela sin publik, det indikerar seriens försiktigt positiva betyg på 6.5/10 av IMDb:s användare. Vidare berättas historien över sina fyra avsnitt från början till slut, med ganska lite kvar att kunna spinna vidare på. Det finns de delar av en handling man kan gräva djupare i, men att det i det här fallet skulle vara tillräckligt för Netflix att beställa en helt ny säsong har vi väldigt svårt att se.

Filmtopp låter dig veta ifall det händer något som ändrar förutsättningarna för "Inside Man" säsong 2.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL