I dina händer – här är skådespelarna i Netflix svenska satsning

I dina händer – här är skådespelarna i Netflix svenska satsning

  • Netflix
Filmtopp
16 februari 2023 kl. 12:02

Här är huvudrollerna i den svenska serien

Netflix kommande svenska serie "I dina händer", baserad på Malin Persson Giolitos bok med samma namn, kommer till Netflix nästa år. Nu har streamingtjänsten presenterad vilka som medverkar i produktionen.

Inspelningen av "I dina händer", ett kommande svenskt spänningsdrama baserat på Malin Persson Giolitos bok med samma namn, har nyligen påbörjats i Stockholm. Nu har Netflix presenterat vilka skådespelare som medverkar i serien.

I huvudrollerna som de 14-åriga bästa vännerna Billy och Dogge syns nykomlingarna Yasir Hassan och Olle Strand. Yusra Warsama spelar Billys mamma Leila och Ane Dahl Torp och Henrik Norlén spelar Dogges föräldrar Jill och Teo. I andra ledande roller syns även Ardalan Esmaili som den lokala polisen Farid, Mahmut Suvakci som Sudden, Solomon Njie som Mehdi samt Abdirahman Mohamed som Tusse, Billys yngre bror.

I dina händer är ett gripande porträtt av kraften i barndomens vänskap, och en förkrossande skildring av vad som händer när samhället misslyckas med att skydda de som mest behöver det. Serien är regisserad av Anna Zackrisson (Snöänglar, Vår tid är nu).

– Det är en dynamisk blandning av nya talanger och erfarna skådespelare. Vi påbörjade inspelningen för två veckor sedan och jag är otroligt imponerad av dem alla. De är så starka och orädda i skildringen av den här sårbara berättelsen. Jag ser fram emot att göra den här resan med dem, säger Anna Zackrisson i ett pressmeddelande.

Alex Haridi (huvudförfattare) och Amanda Högberg står för manus.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL