Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hollywood säsong 2 – Kommer vi att få en fortsättning?

"Hollywood" säsong 2 – Kommer vi att få en fortsättning?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 maj 2020

Troligtvis inte, åtminstone inte i den klassiska bemärkelsen.

I Ryan Murphys senaste serie, "Hollywood", står Drömfabrikens guldålder i fokus. Samtliga avsnitt av den första säsongen släpptes den 1 maj och nu undrar många om vi kommer att få se mer av dramaserien.

Den 1 maj dök Ryan Murphys senaste TV-serie "Hollywood" upp på Netflix. Bestående av sju stycken 60-minutersavsnitt för vi följa några unga skådespelare, och filmskapare, som försöker göra sig ett namn i Drömfabriken under 1940-talet. Mottagandet blev rätt blandat, men serien hittade snabbt sina fans.

Kommer "Hollywood" säsong 2 att bli av?

Tyvärr får vi meddela att det inte ser ljust ut för en fortsättning på Ryan Murphys Netflixserie. Den var nämligen från början tänkt att vara en miniserie, bestående av sju avsnitt och inte ett avsnitt mer. Likaså kan vi också meddela att skådespelarna enbart har skrivit kontrakt för en säsong.

Trots detta behöver det inte vara över.

En annan "miniserie" som plötsligt fick en fortsättning var HBO:s dramathriller Little Big Lies. Detta trots att man först menade att serien inte skulle bli mer än en säsong lång.

Ett annat scenario är att Hollywood återkommer i en ny tappning. Ryan Murphy har tidigare gjort spinoffs på sina serier, exempelvis American Horror Story och American Crime Story.

Vad framtiden har att utvisa för Hollywood säsong 2, återstår helt enkelt att se.