Nu på bio

Det senaste på biofronten!

History 101 säsong 2 – kommer det mer?

History 101 säsong 2 – kommer det mer?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juni 2020

Konceptet lovar fler avsnitt.

Netflix dokumentärserie "History 101" är uppskattad för att ha korta avsnitt som täcker alla möjliga områden, från snabbmatsrestauranger till rymdresande. Kan vi förvänta oss att se en andra säsong?

Bland alla Netflix dokumentärer har History 101 ett annorlunda upplägg. Här tar vi tuggor från ett helt smörgåsbord med olika spännande områden; snabbmatsindustrin, om investeringar i rymdresor, Kinas uppsving under 2000-talet och mycket mer. 

Den första säsongen består av sammanlagt 10 avsnitt, som alla är omkring tjugo minuter långa, och det är just bevakningsområden som framförallt talar för att vi får se mer av serien framöver. Med konceptet kan Netflix ta sin serie var de än vill, och då känns det förstås klent att stanna av efter en säsong.

I dagsläget är det förstås svårt att veta när diverse amerikanska produktioner kan återupptas och med sagt förväntar vi oss inte att se History 101 säsong 2 inom kort. Det blir snarare aktuellt någonting sent på våren 2021.

Det högst rankade avsnittet av "History 101" på IMDb är just det om Kinas ekonomiska tillväxt och starka globala position. Det ställer frågan varför världen var så långsam på att se Kinas stiga på det enorma sätt de gjorde.

Fortsätt scrolla för fler nyheter!