He-Man and the Masters of the Universe säsong 3 – detta vet vi

He-Man and the Masters of the Universe säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 15 mars 2022 kl. 16:00 | Publicerad 14 mars 2022 kl. 17:00

Får vi se fler säsonger av Netflix He-Man-serie?

Förra året blåste Netflix nytt liv i kultserien "He-Man and the Masters of the Universe" och nu finns även en andra säsong på streamingtjänsten. Filmtopp har tagit tempen på vattnet för att se om vi även kan vänta oss en säsong 3 av serien.

Netflix "He-Man and the Masters of the Universe" är en nyversion av kultserien med samma namn från 1980-talet. Netflix version är 3D-animerad och handlingen kretsar kring tonårsprinsen Adam, som tillsammans med sina vänner måste ta sig an Grayskulls styrka och skydda planeten Eternia från den onde Skeletor. 

Serien är skapad av Robert David och den hade premiär på Netflix i september 2021. Den andra säsongen kom till streamingtjänsten i början av mars 2022. Totalt finns det 18 avsnitt tillgängliga på Netflix (tio avsnitt i den första säsongen och åtta avsnitt i den andra). Samtliga avsnitt är ca. 25 minuter.

När kommer He-Man and the Masters of the Universe säsong 3?

I skrivande stund har Netflix inte officiellt annonserat en säsong 3 av serien, men det mesta tyder på att den kommer att bli av – och den ryktas till och med ha premiär sommaren 2022. Anledningen till att vi känner oss relativt säkra på att en tredje säsong väntar beror på att den ursprungliga beställningen bestod av 26 avsnitt. Eftersom de två första säsongerna utgörs av 18 avsnitt kan vi alltså räkna med ytterligare en säsong.

He-Man har dessutom en så pass stor följarskara att serien automatiskt kommer att locka till sig tittare, vilket gör det till en relativt lite risk för Netflix att satsa på ytterligare säsonger.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information om den tredje säsongen så fort vi vet mer.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL