Här är syftet bakom de guldiga glasen i ”Love is Blind”

Här är syftet bakom de guldiga glasen i ”Love is Blind”

  • Netflix
Axel Diedrichs
29 januari 2024 kl. 18:01
ANNONS
ANNONS

Ja, det finns en särskild poäng bakom valet av glas

Undrar du också varför deltagarna i "Love is Blind Sverige" dricker ur guldiga glas som förekommer överallt i programmet? Här förklarar vi deras syfte.

Love is Blind Sverige har varit en enda stor succé för Netflix. Förutom att toppa deras svenska lista med de populäraste serierna just nu, så har programmet sedan dess premiär varit streamingtjänstens mest sedda realityproduktion världen över. Ja, tittarna kastar sig över precis allting som har med Love is Blind att göra, vilket leder oss in på ett nördigt ämne en källa har tipsat oss om att göra en artikel på. Nämligen vad som är grejen med de guldiga glasen som figurerar överallt i produktionen.

LÄS OCKSÅ: 

Här är syftet bakom de guldiga glasen i ”Love is Blind”
Deltagaren Krisse-Ly dricker... något ur ett guldigt glas. Foto: Netflix.

Syftet bakom de guldiga glasen i ”Love is Blind”

Enligt en källa till Filmtopp har de guldiga glasen i Love is Blind Sverige två syften, där det ena är mer förutsägbart än det andra. Det första syftet med de guldiga glasen är mycket riktigt deras visuella uttryck – de medför helt enkelt mer glans och härlig stämning till programmet. Deras andra syfte är ett praktiskt sådant. De underlättar klippningen för produktionen eftersom man inte ser vad det är för vätska i dem, eller hur mycket deltagarna har druckit.

Det är framför allt det sistnämnda som gör att man enklare undviker klafffel i klippningen. Om ett glas är tomt i ena sekunden och fullt i den andra kan det snabbt se märkligt ut och avslöja att man klippt bort sådant som sägs i programmet.

Har du ännu inte sett "Love is Blind Sverige"? Då rekommenderar vi att du gör det. Programmet är ett mycket välgjort sådant som nu finns att se i sin helhet på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL