Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Halston säsong 2 – Detta vet vi

Halston säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 maj 2021

Tveksamt att vi får mer av serien.

Serien om modeikonen Halston som slog igenom på 70-talet har gått få av Netflix prenumeranter förbi. Kommer det en till säsong av serien med Ewan McGregor i spetsen? Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Recension – Halston

Nytt på Netflix 2021

Ewan McGregor är sannerligen i toppform när han porträtterar den kände modeprofilen Roy Halston Frowick. Med sin prestation har han fångat en internationell publik och många håller honom nu som kandidat att vinna en Emmy när det vankas galasäsong. Men det kan mycket väl vara så att det här blir det första och sista vi ser av honom i rollen. Detta vet vi om Halston säsong 2...

Netflix har inte bekräftat att vi får se en andra säsong av Halston. Den som älskar produktionen har heller inte oddsen på sin sida. Serien är nämligen gjord och marknadsförd som en miniserie. Det betyder att den, precis som The Queen's Gambit och Unbelievable måste trotsa sina naturlagar för att förnyas. Seriens skapare har helt enkelt gått in från början med inställningen att berätta en historia som bara varar under en säsong. 

Men, vi har lärt oss att man aldrig kan säga aldrig. Big Little Lies gjorde det oväntade och kom tillbaka med en andra säsong. Frågan är bara om den här serien gör riktigt lika starkt intryck för att fans ska kräva Halston säsong 2. 

Om det kommer en andra säsong är det väldigt svårt att säga när. Med pandemin som slagit knut på många produktioner har Netflix fått prioritera uppföljare till sina största serier, som The Witcher och Stranger Things. En till säsong av Halston – om den blir av – skulle därför kunna dröja så långt som till 2023. Men tills något blir klart får du som gillar serien hålla tummarna för en fortsättning.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

NÄSTA ARTIKEL